Általános angol

Általában a New Headway vagy a Channel your English c. tankönyvcsaládokból tanítunk, de időnként más kiadványokat is használunk.

A modern angolkönyvek mind rendkívül kommunikatív módszert alkalmaznak, így a beszéd tanítása előtérbe kerül. Már az első órán meg tudunk szólalni, rögtön hasznos tudást sajátítunk el.

Az alapfokú nyelvvizsga az első két kötet (Elementary, Pre-Intermediate) után, a középfokú leghamarabb a 3. kötet (Intermediate) után reális. Nyelvvizsgák előtt célszerű nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamon is részt venni.

Irodai angol

Titkárnők, ügyviteli tevékenységet végzők részére indítunk Office English (irodai angol) nyelvtanfolyamokat.

A napi munkában szükséges ismereteket tanítjuk a külföldi főnökkel, munkatársakkal és ügyfelekkel érintkező dolgozóknak.

A nyelvi és viselkedési gyakorlatok témakörei: telefonálás, üzenetek vétele és átadása, hivatalos vendégfogadás, levélírás, valamint a külföldi üzletfelekkel szemben tanúsítandó viselkedés szabályai.

Az Office English tananyagába szervesen épülnek bele az általános nyelvismeret elemei: a nyelvtan, a társalgás és a szövegértés.

Stúdiónk óráit rugalmasan, az igényekhez igazodva szervezzük. Az alapismeretek kialakításától a szinten tartó foglalkozásokon át egészen az alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítő kurzusokig terjed szolgáltatásaink köre. Tananyagunkat a konkrét szükségletek szerint alakítjuk ki, előzetes tájékozódás alapján.

Egyéni foglalkozásokat is tartunk olyan tanulni vágyók részére, akik különleges tananyagot és időbeosztást igényelnek.

Német, francia, spanyol

A ritkábban keresett nyelvekből akkor indítunk csoportot, ha kellő számú jelentkező gyűlik össze. Ez általában 4 fő, de volt már rá eset, hogy háromfős csoporttal is elindultunk.

Intenzív tanfolyamok

Nyaranta indítunk intenzív tanfolyamokat is, ahol két hét alatt 40 órát adunk, napi 4 órában. Az órákat délelőtt (8h30-tól 11h45-ig) vagy délután-este (16h30-tól 19h45-ig) tartjuk, az "adag" tehát napi kétszer másfél óra egy negyedórás szünettel.

Gyerekeknek

Nyáron előkészülés az iskolára, "felejtésgátló" tréning, év közben korrepetálás, junior vizsgára készülés - ezek gyerekeknek szóló ajánlataink.

Csoportjaink - a fegyelmezhetőség miatt - max. 4-6 fősek.

Óvodás és kisiskolás csoportok oktatását is vállaljuk, ott a tananyag természetéből adódóan (játék, ének) többen is lehetnek.

 Elérhetőség

Herriot