Kérdések és válaszok

Hol található a nyelviskola?

Gödön. Két helyszínen tartunk órákat: a felsőgödi Ady Klubban: a Kálmán u. 13-ban található tantermünkben, valamint az alsógödi József Attila Művelődési Házban (Pesti út 72.).

Hogyan tudok kapcsolatba lépni Önökkel?

Telefonon, a 06(20)578-5190-es számon vagy a 06(20)365-3857-esen. E-mail-ben a herriot@freemail.hu -ra várjuk jelentkezését. Személyesen is rendelkezésre állunk, de a beiratkozási időszakokon kívül csak telefonon előzetesen egyeztetett időpontban, mert állandó ügyeletet nem tartunk.

A nyelvtanfolyam árában a tankönyvek is benne vannak?

Nincsenek, azokat külön kell beszerezni. Ha kell, a beszerzésben segítünk, de iskolánk nem árul tankönyvet.

Van-e diákkedvezmény?

Gyerektanfolyamaink (8. osztályos korig) olcsóbbak, de középiskolás kortól a felnőtt csoportokkal azonos feltételek mellett tanítjuk a diákokat is. Saját diákjainknak - legyenek középiskolások vagy felnőttek - a második beiratkozástól kezdve kedvezményt biztosítunk. Ennek összege függ a választott tanfolyam díjától, kb. 10%-ot jelent.

Lehet-e Önöknél nyelvvizsgát tenni?

Egyelőre nem vagyunk vizsgaközpont. Felkészítünk a leggyakrabban választott vizsgákra, próbavizsgát is biztosítunk, ha van rá igény, de a vizsga letétele nem nálunk zajlik, ahhoz más nyelvvizsgahelyet kell keresni.

Melyik tankönyvekből oktatnak?

Angol: New Headway - New Edition

          Channel your English

Német: Start Neu

           Themen

Francia: Connexions

             Forum

Spanyol: Gente

Olasz: Progetto Italiano

Ha elindul egy tanfolyam, de a csoport tagjai közül néhányan kiszállnak, akkor drágábban tartják az órát a fennmaradó csoportnak?

Áraink csoportlétszámtól függnek. Ha a csoport létszáma menet közben vltozik, akkor annak a hatása a következő befizetéskor, tehát a következő félév elején fog érződni - hiszen előre kell fizetni, és a befizetett tanfolyam árán már nyilván nem változtatunk. De az is megtörténhet, hogy további jelentkezőkkel egészül ki a csoport, a kiesők helyett sikerül újakat toborozni, és akkor minden marad a régiben.

 

Ha 4 fő alá csökken a létszám, akkor abbamarad a tanfolyam?

Áraink csoportlétszámtól függnek. Ha a 4 emberből valaki kiszáll, akkor az addigi 900 Ft helyett 1100 lesz az óradíj 3 főnek. De ez nem év közben változik, természetesen, hiszen előre kell fizetni, és a befizetett tanfolyam árán már nyilván nem változtatunk. Ha 3 helyett 2  marad, és az a kettő folytatná, akkor 1600, ha egyedül, akkor 2500 Ft lesz az óradíj. Tehát elvileg nem kell, hogy abbamaradjon a tanfolyam, csak drágul - minden a tanulók vállalásán múlik.