Rólunk

A Herriot Nyelviskola 2002 óta működik Gödön.

Kezdetben csak az alsógödi József Attila Művelődési Házban voltak tanfolyamaink, majd az érdeklődés jelentősebbé válásával Felsőgödön is elindultak kurzusaink.

Fő profilunk az angol: ennek oka az, hogy erre mutatkozik a legnagyobb igény. De kellő számú jelentkezővel indítunk német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamokat is.

Év közben általában 60 vagy 80 órás kurzusokat szervezünk, rendszerint heti 2 x 2 vagy 1 x 4 órás bontásban, nyáron indítunk intenzív tanfolyamokat is (heti 5 x 4 óra).

Nyelviskolánk hallgatói elsősorban gödiek, de Sződliget, Dunakeszi és Vác területéről is sokan járnak nyelvtanfolyamainkra. Nyelviskolánkra általában a kisebb létszámú (átlagosan 6 fős) csoportok jellemzőek, ami módszertani szempontból kiváló, hiszen igen hatékony nyelvtanulást tesz lehetővé.

Tanáraink valamennyien tanári diplomával és jelentős tanítási gyakorlattal rendelkeznek. 

Túl az általános nyelvi kurzusokon, igény esetén titkárnők, ügyviteli tevékenységet végzők részére indítunk Office English (irodai angol) nyelvtanfolyamokat, ahol a napi munkában szükséges ismereteket tanítjuk a külföldi főnökkel, munkatársakkal és ügyfelekkel érintkező dolgozóknak. 

A Herriot Nyelviskola egyéni foglalkozásokat is tart olyan tanulni vágyók részére, akik egyéni tananyagot és/vagy időbeosztást igényelnek.

Ha árainkról, a jelentkezés módjáról és egyéb részletkérdésekről többet kíván megtudni, kattintson tovább honlapunk következő oldalaira.

Reméljük, hogy nyelviskolánkban Ön is megtalálja azt, amire szüksége van!Elérhetőség

Herriot